El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Campanya contra el mosquit Tigre

Com en anys anteriors, quan arriba el mes de maig comencen a proliferar els molestos mosquits tigre. La prevenció és el millor mètode per al control d’aquest mosquit.  Per tant us aconsellem seguir aquestes indicacions per tal de contribuir a controlar-ne la plaga.

L'Ajuntament, gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, realitzarà tractaments a les zones més conflictives, com rieres o franges perimetrals.

Veure document amb consells

Colònies de gats controlades a Canyelles

L’Ajuntament de Canyelles ha començat a instaurar colònies de gats en diferents indrets del municipi. Avui en dia s'han implantat un total de sis colònies: dues al Nucli Antic– Can Xum, una a Califòrnia, una Vora Sitges i dues a Muntanya del Mar.

La presència de gats vagabunds als carrers és freqüent a tot arreu. Canyelles no se n’escapa. Aquest fet comporta que hi hagi opinions ciutadanes contraposades: defensors i detractors. La realitat és que la seva presència, de vegades, posa en perill la salubritat de l'entorn i la seva tranquil·litat.

Quan la presència de gats al carrer és equilibrada, proporciona beneficis sobre l'entorn (control de rosegadors) i a les persones amants d'aquests animals. Altres vegades, quan la població de gats augmenta exageradament es produeixen importants molèsties als veïns de brutícia, de sorolls, per baralles, etc.

Llegeix més...

Bona acollida de la jornada Mediambiental

2015 05 13 SetmanaEnergia 01El passat 9 de maig, Canyelles va celebrar anticipadament la Setmana de l'Energia però també de la gestió de Residus. Es van organitzar diverses activitats en les quals infants i adults van poder conèixer de manera lúdica alguns aspectes sobre la gestió de residus, l’estalvi energètic i l’ús de l’energia.

Llegeix més...

L’Ajuntament dóna suport a una iniciativa infantil molt especial

2015 05 11 AidacArrel que fa 3 anys que l’Ajuntament de Canyelles va iniciar projectes de replantació d’arbres, ha crescut l’interès pel curs del verd i la massa forestal de Canyelles.

Així, des de principis d’aquest any, l’Ajuntament ha escoltat i acollit la iniciativa d’un grup de nens i nens del municipi motivats per la cura dels arbres. S’han agrupat com Associació Infantil de Defensa dels Arbres de Canyelles, AIDAC, i estan disposats a realitzar moltes activitats relacionades amb la sensibilització i la protecció dels arbres i boscos.

Llegeix més...