El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Canyelles concedeix gairebé 360 bonificacions a la taxa de residus

2015 05 11 BonificacionsResidusUn total de 359 famílies es beneficiaran de bonificacions de la taxa municipal d’escombraries per haver fet ús de la Deixalleria durant l’any 2014. Es tracta d'una xifra gairebé un 22% superior a la de l'any passat, quan es van concedir bonificacions a 293 famílies del municipi.

L’Ajuntament de Canyelles aplica aquestes bonificacions per promoure el comportament col•lectiu encaminat cap a la millora en la gestió de residus. La bonificació permet una rebaixa de fins al 50% en l'impost de la brossa als canyellencs que hagin fet aportacions de les deixalles permeses en aquesta instal•lació municipal.

Llegeix més...

Apadrinament d’un arbre centenari

2015 05 09 Arbre

L’AIDAC, Associació Infantil de Defensa dels Arbres de Canyelles, dins les seves voluntats d‘accions vol apadrinar arbres emblemàtics que es trobin al municipi.

Aquest passat dissabte, després de participar també amb els actes de la Setmana de l’Energia i de gestió de residus, membres d’aquesta associació van anar a localitzar arbres característics per fer aquests apadrinaments i poder-los catalogar.

Llegeix més...

Els nois i noies de Canyelles realitzen una recollida de residus

2015 05 09 RecollidaResidus 01

Aquest dissabte dia 9 de maig s'ha realitzat una activitat per a la sensibilització de la gestió de residus, un Let’s Clean up anomenat Fem dissabte a Canyelles.

Llegeix més...

Tinença responsable d'animals de companyia

Des de l'Ajuntament volem potenciar la tinença responsable dels animals de companyia, en el següent document trobareu els deures i obligacions dels propietaris i propietàries:

 

Llegeix més...