El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Activació del nivell 2 del Pla Alfa de risc d'incendi

Mapa Pla Alfa 30 de juny 2015Degut a les actuals condicions meteorològiques i al risc potencial d’incendi forestal la Direcció General del Medi Natural i Biodiversitat de la Generalitat de Catalunya (DGMNB), manté activat el NIVELL 2 del PLA ALFA a la nostra comarca “Vigilància exclusiva d’incendis forestals“, recordem que el nivell màxim és el 3.

Llegeix més...

Participació del vídeo promocional 2016 del Let’s Clean up Europe!

lets Clean EuropeL’Ajuntament de Canyelles ha rebut un diploma de participació en el Let’s Clean up Europe!, de l’edició d’enguany.

Aquesta activitat, que consisteix a fer neteja de residus del bosc, es va realitzar el passat dissabte 9 de maig, en el marc de la celebració de la Setmana de l’Energia Sostenible i de la Gestió de Residus, i es va comptar amb la col·laboració de l’ADF Garraf i l’entitat local AIDAC (Associació Infantil de defensa dels Arbres de Canyelles).

Llegeix més...

Horari d’estiu de la Deixalleria

Des del passat 15 de juny i fins el 15 de setembre, la Deixalleria Municipal ubicada al carrer dels Cirers, s/n (darrera la benzinera), passa a tenir l’horari d’estiu, és a dir:

- Dilluns, dimecres i dissabtes de 9 a 14h i de 17 a 20h,
- Divendres de 17 a 20h,
- Diumenge de 9 a 14h.

La Deixalleria de Canyelles, és una instal·lació municipal que funciona des de fa més de 10 anys i en la que es poden portar els següents residus: runes, restes vegetals, voluminosos, piles, fluorescents, pneumàtics, frigorífics, ferralla, bateries, productes especials, productes electrònics, olis vegetals i olis minerals. També s’hi pot adreçar per a demanar gratuïtament saques per a la recollida de restes vegetals a domicili.

Llegeix més...

Xerrada sobre subministraments a la llar

2015 07 06 XerradaPer finalitzar les activitats que s’han realitzat a Canyelles sobre la setmana de l’Energia Sostenible, es realitzarà la xerrada “Subministraments Bàsics a la Llar”, sobre diversos subministres com l’aigua, gas i electricitat, però es posarà especial èmfasi en el telèfon, ja que en les darreres setmanes l’Ajuntament de Canyelles ha rebut degoteig de queixes i incidències al respecte. 

Es planteja com una activitat participativa, on es podran fer tot tipus de consultes.

Llegeix més...