El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Celebració del Dia dels Boscos i Diada de les ADF

2015 03 21 DiadaADF 01

Coincidint amb el dia Internacional dels Boscos, el passat dissabte 21 de març es va fer una trobada de les ADF de la Federació del Penedès-Garraf. Va ser una matinal per donar-se a conèixer i convidar a fer diferents activitats qui es va apropar a la Sala Multicultural, entre les quals una xerrada sobre gestió dels boscos, poder veure de prop i pujar a un vehicle de les ADF o una botifarrada popular.

També coincidint que aquella mateixa setmana començava la temporada de risc d’incendis forestals, l’Ajuntament de Canyelles va donar a conèixer els recursos de què disposa per a facilitar que la ciutadania col·labori a minimitzar els riscos d’incendis, com són les recollides gratuïtes a domicili de voluminosos i restes vegetals, o la possibilitat de fer-se voluntaris de cendres.

Llegeix més...

Dia del Bosc a Canyelles

El pròxim dissabte 21 de març és el dia Internacional del Bosc, i a Canyelles s’ha volgut celebrar amb una trobada d’ADF de la zona, on l’amfitriona, ADF Garraf, es donarà a conèixer realitzant diferents activitats.

Així la matinal començaria a les 9.30?h, a la plaça del Casal, amb una mostra de vehicles ADF que seguirà durant tot el matí, i amb activitats per als nens com una gimcana. A continuació, una botifarrada popular, i a mig matí dues activitats a la Sala Multicultural, amb un conte audiovisual a les 12?h i una xerrada sobre “La importància de la gestió forestal.

Es convida a tothom a participar i gaudir d’aquesta festa.

Feu clic aquí per veure la butlleta informativa
Feu clic aquí per veure el programa d'activitats

Comunicat d'activació de la fase d'alerta per vents

Segons les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, es posa en fase d'Alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per vents.

Segons informa el SMC, s’esperen ratxes màximes de vent que superaran el llindar de 25m/s (90 km/h) a partir del migdia de demà dijous 29/01/2015. El vent bufarà de component oest i amb major intensitat a les zones més elevades.

El fenomen afectarà pràcticament tot el territori amb especial intensitat la matinada de dijous a divendres. El fenomen s’iniciarà el matí de dijous a les comarques d’Alt Pirineu i Aran i del litoral i prelitoral central i de Tarragona, s’anirà estenent a tota Catalunya a partir del migdia i durant la tarda, amb especial intensitat al sud de la Catalunya Central, les comarques de Barcelona, inclòs el Barcelonès, i el prelitoral de Tarragona.

El punt àlgid de l’episodi s’iniciarà la matinada de dijous a divendres i es mantindrà durant el matí. En general a totes les comarques del terç sud, litoral i prelitoral, incloses les de Barcelona, el fenomen serà de gran intensitat. Durant el matí de divendres el fenomen anirà perdent intensitat i a partir del migdia es concentrarà al terç sud del territori i Pirineu Occidental.

Llegeix més...

Consells davant onades de fred i nevades

Des de l'Ajuntament de Canyelles us volem recordar els consells que ofereix la Generalitat de Catalunya davant de diferents riscos naturals, com ara:

Onades de fred

Nevades i glaçades

També recordar-vos que podeu trucar al telèfon d'informació de la Generalitat de Catalunya 012, al d'emergències 112, i, a nivell local, al dels Agents Municipals de Canyelles 686473010.