El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Revetlla amb precaució

S'ha iniciat la campanya multi institucional “Revetlles amb precaució” que la Generalitat de Catalunya impulsa any rere any a través del Departament d’Interior, amb qui col•laboren els departaments de Salut, Ensenyament i Cultura i l’Agència Catalana del Consum, i amb la participació institucional de la Delegació del Govern de l’Estat, l’Ajuntament de Barcelona, la Creu Roja, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i determinades empreses del sector pirotècnic.

L'objectiu de la campanya “Revetlles amb precaució” no és restringir l'ús de material pirotècnic ni la celebració de les revetlles, sinó minimitzar els riscos que comporta l'ús d'aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural.

Llegeix més...

Campanya contra el mosquit Tigre

Com en anys anteriors, quan arriba el mes de maig comencen a proliferar els molestos mosquits tigre. La prevenció és el millor mètode per al control d’aquest mosquit.  Per tant us aconsellem seguir aquestes indicacions per tal de contribuir a controlar-ne la plaga.

L'Ajuntament, gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, realitzarà tractaments a les zones més conflictives, com rieres o franges perimetrals.

Veure document amb consells

Colònies de gats controlades a Canyelles

L’Ajuntament de Canyelles ha començat a instaurar colònies de gats en diferents indrets del municipi. Avui en dia s'han implantat un total de sis colònies: dues al Nucli Antic– Can Xum, una a Califòrnia, una Vora Sitges i dues a Muntanya del Mar.

La presència de gats vagabunds als carrers és freqüent a tot arreu. Canyelles no se n’escapa. Aquest fet comporta que hi hagi opinions ciutadanes contraposades: defensors i detractors. La realitat és que la seva presència, de vegades, posa en perill la salubritat de l'entorn i la seva tranquil·litat.

Quan la presència de gats al carrer és equilibrada, proporciona beneficis sobre l'entorn (control de rosegadors) i a les persones amants d'aquests animals. Altres vegades, quan la població de gats augmenta exageradament es produeixen importants molèsties als veïns de brutícia, de sorolls, per baralles, etc.

Llegeix més...

Bona acollida de la jornada Mediambiental

2015 05 13 SetmanaEnergia 01El passat 9 de maig, Canyelles va celebrar anticipadament la Setmana de l'Energia però també de la gestió de Residus. Es van organitzar diverses activitats en les quals infants i adults van poder conèixer de manera lúdica alguns aspectes sobre la gestió de residus, l’estalvi energètic i l’ús de l’energia.

Llegeix més...