El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Xerrada de subministraments bàsics de la Llar

Ahir dilluns dia 6 a les 18 hores, a l’Espai de la Gent Gran de Canyelles, i dins de la “Setmana de l’Energia” es desenvolupà una xerrada sobre els subministraments a les llars.

Interès especial sobre com actuà davant de la problemàtica de “Movistar”, ja que moltes llars, fa mesos no tenen ni telèfon en condicions i menys Internet.

Llegeix més...

Activació del nivell 2 del Pla Alfa de risc d'incendi

Mapa Pla Alfa 30 de juny 2015Degut a les actuals condicions meteorològiques i al risc potencial d’incendi forestal la Direcció General del Medi Natural i Biodiversitat de la Generalitat de Catalunya (DGMNB), manté activat el NIVELL 2 del PLA ALFA a la nostra comarca “Vigilància exclusiva d’incendis forestals“, recordem que el nivell màxim és el 3.

Llegeix més...

Participació del vídeo promocional 2016 del Let’s Clean up Europe!

lets Clean EuropeL’Ajuntament de Canyelles ha rebut un diploma de participació en el Let’s Clean up Europe!, de l’edició d’enguany.

Aquesta activitat, que consisteix a fer neteja de residus del bosc, es va realitzar el passat dissabte 9 de maig, en el marc de la celebració de la Setmana de l’Energia Sostenible i de la Gestió de Residus, i es va comptar amb la col·laboració de l’ADF Garraf i l’entitat local AIDAC (Associació Infantil de defensa dels Arbres de Canyelles).

Llegeix més...

Horari d’estiu de la Deixalleria

Des del passat 15 de juny i fins el 15 de setembre, la Deixalleria Municipal ubicada al carrer dels Cirers, s/n (darrera la benzinera), passa a tenir l’horari d’estiu, és a dir:

- Dilluns, dimecres i dissabtes de 9 a 14h i de 17 a 20h,
- Divendres de 17 a 20h,
- Diumenge de 9 a 14h.

La Deixalleria de Canyelles, és una instal·lació municipal que funciona des de fa més de 10 anys i en la que es poden portar els següents residus: runes, restes vegetals, voluminosos, piles, fluorescents, pneumàtics, frigorífics, ferralla, bateries, productes especials, productes electrònics, olis vegetals i olis minerals. També s’hi pot adreçar per a demanar gratuïtament saques per a la recollida de restes vegetals a domicili.

Llegeix més...