El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Tinença responsable d'animals de companyia

Des de l'Ajuntament volem potenciar la tinença responsable dels animals de companyia, en el següent document trobareu els deures i obligacions dels propietaris i propietàries:

 

Llegeix més...

Jornada sobre gestió de residus i la Setmana de l’Energia a Canyelles

2015 05 09 SetmanaEnergia Cartell

Canyelles es prepara per celebrar una jornada d’activitats de Medi Ambient, amb motiu de la Setmana de l’Energia sostenible i de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Així, el dissabte vinent 9 de maig de 10 a 14 h, hi ha preparades activitats dirigides a tots els públics a la pista del Casal.
Concretament es comptarà amb un joc “Guarda Watts”, pels més menuts de 3 a 6 anys, i també amb un joc inflable de “Saltem amb energia”.

Finalment, a les 10.30 h, es realitzarà una activitat per a la sensibilització de la gestió de residus, un Let’s Clean up anomenat Fem dissabte a Canyelles.
Es tracta d’una activitat participativa, on es convida a tothom que vulgui a fer neteja de residus d’alguns espais forestals, molt propers al nucli antic, i fer una tria selectiva per al seu reciclatge.

Llegeix més...

Prova pilot de fanals fotovoltaics

Un dels fanals fotovoltaicsEn el marc d’una prova pilot sobre diferents opcions possibles d’enllumenat públic i en una clara aposta per les energies renovables, l’Ajuntament de Canyelles ha impulsat la instal·lació de 6 fanals fotovoltaics en diferents indrets del municipi.
S’han triat ubicacions estratègiques al carrer Principal, Montgrós i Pau, del nucli de Vora Sitges i a l’Av. Canyelles i a la cruïlla entre les Avingudes Canyelles – Catalunya, del nucli de Les Palmeres, l’últim fanal s’ha situat per il·luminar la banda reductora de velocitat prèvia als primers habitatges del sector Pou Nou. Es tracta de valorar-ne les prestacions tècniques, la seva viabilitat econòmica i la seva idoneïtat funcional amb caràcter previ a la posada en funcionament dels corresponents processos urbanitzadors pendents.

Llegeix més...