El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Consells davant onades de fred i nevades

Des de l'Ajuntament de Canyelles us volem recordar els consells que ofereix la Generalitat de Catalunya davant de diferents riscos naturals, com ara:

Onades de fred

Nevades i glaçades

També recordar-vos que podeu trucar al telèfon d'informació de la Generalitat de Catalunya 012, al d'emergències 112, i, a nivell local, al dels Agents Municipals de Canyelles 686473010.

Canvi d’horari a la Deixalleria Municipal de Canyelles a partir del 15 de setembre

A partir del pròxim 16 de setembre i fins al 14 de juny la deixalleria municipal situada al carrer dels Cirers, s/n (darrere la benzinera) comença l’horari d’hivern del servei, passant a ser l’horari d’obertura els dilluns, dissabtes i diumenges de 9 a 14h i dimecres de 9 a 14 i de 17 a 20 h.

La Deixalleria de Canyelles, és una instal·lació municipal que funciona des de fa més de 10 anys i en la que es poden dipositar residus com restes vegetals, voluminosos, piles, fluorescents, pneumàtics, frigorífics, ferralla, bateries, productes especials, productes electrònics, olis vegetals i olis minerals. També s’hi pot adreçar per a demanar gratuïtament saques per a la recollida de restes vegetals a domicili. Aquest servei s’hi ha de sol·licitar a l’Ajuntament al telèfon 938973011 o bé presencialment a l’OAC.

Finalment, cal recordar que per l’ús continuat d’aquest servei municipal, l’Ajuntament de Canyelles realitza bonificacions en la taxa de recollida d’escombraries segons l’ús que se’n realitzi: si s’utilitza entre 12 i 24 vegades l’any la bonificació serà d’un 20%, i si són més de 25 vegades, pot beneficiar-se d’un descompte del 50% en la taxa d’escombraries domiciliàries.

Per ser beneficiari d’aquestes bonificacions tan sols cal sol·licitar-ho al/la responsable de la deixalleria, que facilitarà la documentació necessària per poder acollir-se a aquests beneficis.

Visita de l'Alcaldessa al Museu Mollfulleda de Mineralogia a Arenys de Mar

Moldulleda Minerals 01Moldulleda Minerals 02

Horari d’estiu de la Deixalleria

2014 06 13 DeixalleriaHorari

A partir d’aquest diumenge 15 de juny i fins al 15 de setembre, la Deixalleria Municipal ubicada al carrer dels Cirers, s/n (darrere la benzinera), passa a tenir l’horari d’estiu, és a dir:

- Dilluns, dimecres i dissabtes de 9 a 14h i de 17 a 20h
- Divendres de 17 a 20h,
- Diumenge de 9 a 14h.

Llegeix més...