El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Bona acollida de la jornada Mediambiental

2015 05 13 SetmanaEnergia 01El passat 9 de maig, Canyelles va celebrar anticipadament la Setmana de l'Energia però també de la gestió de Residus. Es van organitzar diverses activitats en les quals infants i adults van poder conèixer de manera lúdica alguns aspectes sobre la gestió de residus, l’estalvi energètic i l’ús de l’energia.

Llegeix més...

L’Ajuntament dóna suport a una iniciativa infantil molt especial

2015 05 11 AidacArrel que fa 3 anys que l’Ajuntament de Canyelles va iniciar projectes de replantació d’arbres, ha crescut l’interès pel curs del verd i la massa forestal de Canyelles.

Així, des de principis d’aquest any, l’Ajuntament ha escoltat i acollit la iniciativa d’un grup de nens i nens del municipi motivats per la cura dels arbres. S’han agrupat com Associació Infantil de Defensa dels Arbres de Canyelles, AIDAC, i estan disposats a realitzar moltes activitats relacionades amb la sensibilització i la protecció dels arbres i boscos.

Llegeix més...

Canyelles concedeix gairebé 360 bonificacions a la taxa de residus

2015 05 11 BonificacionsResidusUn total de 359 famílies es beneficiaran de bonificacions de la taxa municipal d’escombraries per haver fet ús de la Deixalleria durant l’any 2014. Es tracta d'una xifra gairebé un 22% superior a la de l'any passat, quan es van concedir bonificacions a 293 famílies del municipi.

L’Ajuntament de Canyelles aplica aquestes bonificacions per promoure el comportament col•lectiu encaminat cap a la millora en la gestió de residus. La bonificació permet una rebaixa de fins al 50% en l'impost de la brossa als canyellencs que hagin fet aportacions de les deixalles permeses en aquesta instal•lació municipal.

Llegeix més...

Apadrinament d’un arbre centenari

2015 05 09 Arbre

L’AIDAC, Associació Infantil de Defensa dels Arbres de Canyelles, dins les seves voluntats d‘accions vol apadrinar arbres emblemàtics que es trobin al municipi.

Aquest passat dissabte, després de participar també amb els actes de la Setmana de l’Energia i de gestió de residus, membres d’aquesta associació van anar a localitzar arbres característics per fer aquests apadrinaments i poder-los catalogar.

Llegeix més...