L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Colònies de gats controlades a Canyelles

L’Ajuntament de Canyelles ha començat a instaurar colònies de gats en diferents indrets del municipi. Avui en dia s'han implantat un total de sis colònies: dues al Nucli Antic– Can Xum, una a Califòrnia, una Vora Sitges i dues a Muntanya del Mar.

La presència de gats vagabunds als carrers és freqüent a tot arreu. Canyelles no se n’escapa. Aquest fet comporta que hi hagi opinions ciutadanes contraposades: defensors i detractors. La realitat és que la seva presència, de vegades, posa en perill la salubritat de l'entorn i la seva tranquil·litat.

Quan la presència de gats al carrer és equilibrada, proporciona beneficis sobre l'entorn (control de rosegadors) i a les persones amants d'aquests animals. Altres vegades, quan la població de gats augmenta exageradament es produeixen importants molèsties als veïns de brutícia, de sorolls, per baralles, etc.

Llegeix més...

Bona acollida de la jornada Mediambiental

2015 05 13 SetmanaEnergia 01El passat 9 de maig, Canyelles va celebrar anticipadament la Setmana de l'Energia però també de la gestió de Residus. Es van organitzar diverses activitats en les quals infants i adults van poder conèixer de manera lúdica alguns aspectes sobre la gestió de residus, l’estalvi energètic i l’ús de l’energia.

Llegeix més...

L’Ajuntament dóna suport a una iniciativa infantil molt especial

2015 05 11 AidacArrel que fa 3 anys que l’Ajuntament de Canyelles va iniciar projectes de replantació d’arbres, ha crescut l’interès pel curs del verd i la massa forestal de Canyelles.

Així, des de principis d’aquest any, l’Ajuntament ha escoltat i acollit la iniciativa d’un grup de nens i nens del municipi motivats per la cura dels arbres. S’han agrupat com Associació Infantil de Defensa dels Arbres de Canyelles, AIDAC, i estan disposats a realitzar moltes activitats relacionades amb la sensibilització i la protecció dels arbres i boscos.

Llegeix més...

Canyelles concedeix gairebé 360 bonificacions a la taxa de residus

2015 05 11 BonificacionsResidusUn total de 359 famílies es beneficiaran de bonificacions de la taxa municipal d’escombraries per haver fet ús de la Deixalleria durant l’any 2014. Es tracta d'una xifra gairebé un 22% superior a la de l'any passat, quan es van concedir bonificacions a 293 famílies del municipi.

L’Ajuntament de Canyelles aplica aquestes bonificacions per promoure el comportament col•lectiu encaminat cap a la millora en la gestió de residus. La bonificació permet una rebaixa de fins al 50% en l'impost de la brossa als canyellencs que hagin fet aportacions de les deixalles permeses en aquesta instal•lació municipal.

Llegeix més...