El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

El Mercat de Troc es trasllada al costat de la Deixalleria

Mercat de Troc

Diumenge 1 de juny al matí, Canyelles organitza una nova edició del Mercat de Troc.

Es tracta d’un mercat d’intercanvi i compravenda de productes de segona, objectiu del qual és sensibilitzar sobre la vida dels objectes que tenim per casa i la seva reutilització donant-los una segona vida i així aconseguir entre tots reduir les deixalles que poden ser útils.

Cada any s’ha fet a la plaça Francesc Macià però, a causa de les obres de millores que s’estan fent en aquesta plaça, enguany es trasllada al carrer cirers al costat de la Deixalleria municipal.

S’obren les inscripcions pel Mercat de Troc 2014 de Canyelles

El proper 1 de juny pel matí, Canyelles es prepara per celebrar una nova edició del Mercat de Troc.
El Troc tindrà lloc al carrer dels cirers (prop de la Deixalleria municipal) el diumenge pel matí i està organitzat per l’Ajuntament, juntament amb l’Associació de Veïns de les Amèriques i l’associació Dracs de Canyelles.

El període d’inscripció és obert i del persones interessades a participar-hi fer ja la seva inscripció telemàtica al web de al web municipal (en aquest enllaç) o bé adreçar-se a l’OAC a l’Ajuntament, fins el divendres 23 de maig.

Llegeix més...

Canyelles concedeix gairebé 300 bonificacions a la taxa de residus del 2013

Un total de 293 famílies es beneficiaran de bonificacions per l’ús de la Deixalleria de la taxa de residus del 2013.
Es tracta d'una xifra gairebé un 36% superior a la de l'any passat, quan es van concedir bonificacions a 216 famílies del municipi.

L’Ajuntament de Canyelles aplica aquesta bonificació per l’ús de la Deixalleria per promoure el comportament col•lectiu encaminat cap a la millora en la gestió de residus.
La bonificació permet una rebaixa de fins al 50% en l'impost de la brossa als canyellencs que hagin fet aportacions de les deixalles permeses en aquesta instal•lació municipal.

Llegeix més...

Hem entrat en el període d’alt risc d’incendi

És molt important que tothom tingui present que:

Entre el 15 de març i el 15 d'octubre, queda totalment prohibit en els terrenys forestals (poblats o no per espècies arbòries) i en la franja de 500 metres que els envolta:

Llegeix més...