El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Diada del Medi Ambient i Setmana de l’Energia

Flyer Diada Medi Ambient

Canyelles es prepara per celebrar el dia mundial del Medi Ambient i la Setmana de l’Energia sostenible.

Així el dimecres vinent 4 de juny a la tarda hi ha preparades activitats dirigides a tots els públics a la pista del Casal.
Concretament es comptarà amb un taller de paper reciclat i una exposició sobre el paper i el seu reciclatge, també es comptarà amb un joc inflable de “Saltem amb energia” i un joc de gran format anomenat “Hola Watty!”; i , finalment, una carpa de l’Ajuntament amb informació de projectes de Medi Ambient.

Llegeix més...

L’Ajuntament, amfitrió del consell del Parc del Garraf

Reunio Parc Garraf

L’Ajuntament de Canyelles ha estat l’amfitrió de la reunió del consell del Parc del Garraf que va tractar sobre la programació del Parc a Taula, la seguretat de l’espai i les relacions d’agermanament amb l’Alguer.

El Parc del Garraf forma part de la xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, que està formada per 12 espais d’alt valor paisatgístic, ecològic i cultural.

Llegeix més...

El Mercat de Troc es trasllada al costat de la Deixalleria

Mercat de Troc

Diumenge 1 de juny al matí, Canyelles organitza una nova edició del Mercat de Troc.

Es tracta d’un mercat d’intercanvi i compravenda de productes de segona, objectiu del qual és sensibilitzar sobre la vida dels objectes que tenim per casa i la seva reutilització donant-los una segona vida i així aconseguir entre tots reduir les deixalles que poden ser útils.

Cada any s’ha fet a la plaça Francesc Macià però, a causa de les obres de millores que s’estan fent en aquesta plaça, enguany es trasllada al carrer cirers al costat de la Deixalleria municipal.

S’obren les inscripcions pel Mercat de Troc 2014 de Canyelles

El proper 1 de juny pel matí, Canyelles es prepara per celebrar una nova edició del Mercat de Troc.
El Troc tindrà lloc al carrer dels cirers (prop de la Deixalleria municipal) el diumenge pel matí i està organitzat per l’Ajuntament, juntament amb l’Associació de Veïns de les Amèriques i l’associació Dracs de Canyelles.

El període d’inscripció és obert i del persones interessades a participar-hi fer ja la seva inscripció telemàtica al web de al web municipal (en aquest enllaç) o bé adreçar-se a l’OAC a l’Ajuntament, fins el divendres 23 de maig.

Llegeix més...