L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Horari d’estiu de la Deixalleria

Des del passat 15 de juny i fins el 15 de setembre, la Deixalleria Municipal ubicada al carrer dels Cirers, s/n (darrera la benzinera), passa a tenir l’horari d’estiu, és a dir:

- Dilluns, dimecres i dissabtes de 9 a 14h i de 17 a 20h,
- Divendres de 17 a 20h,
- Diumenge de 9 a 14h.

La Deixalleria de Canyelles, és una instal·lació municipal que funciona des de fa més de 10 anys i en la que es poden portar els següents residus: runes, restes vegetals, voluminosos, piles, fluorescents, pneumàtics, frigorífics, ferralla, bateries, productes especials, productes electrònics, olis vegetals i olis minerals. També s’hi pot adreçar per a demanar gratuïtament saques per a la recollida de restes vegetals a domicili.

Llegeix més...

Xerrada sobre subministraments a la llar

2015 07 06 XerradaPer finalitzar les activitats que s’han realitzat a Canyelles sobre la setmana de l’Energia Sostenible, es realitzarà la xerrada “Subministraments Bàsics a la Llar”, sobre diversos subministres com l’aigua, gas i electricitat, però es posarà especial èmfasi en el telèfon, ja que en les darreres setmanes l’Ajuntament de Canyelles ha rebut degoteig de queixes i incidències al respecte. 

Es planteja com una activitat participativa, on es podran fer tot tipus de consultes.

Llegeix més...

Revetlla amb precaució

S'ha iniciat la campanya multi institucional “Revetlles amb precaució” que la Generalitat de Catalunya impulsa any rere any a través del Departament d’Interior, amb qui col•laboren els departaments de Salut, Ensenyament i Cultura i l’Agència Catalana del Consum, i amb la participació institucional de la Delegació del Govern de l’Estat, l’Ajuntament de Barcelona, la Creu Roja, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i determinades empreses del sector pirotècnic.

L'objectiu de la campanya “Revetlles amb precaució” no és restringir l'ús de material pirotècnic ni la celebració de les revetlles, sinó minimitzar els riscos que comporta l'ús d'aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural.

Llegeix més...

Campanya contra el mosquit Tigre

Com en anys anteriors, quan arriba el mes de maig comencen a proliferar els molestos mosquits tigre. La prevenció és el millor mètode per al control d’aquest mosquit.  Per tant us aconsellem seguir aquestes indicacions per tal de contribuir a controlar-ne la plaga.

L'Ajuntament, gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, realitzarà tractaments a les zones més conflictives, com rieres o franges perimetrals.

Veure document amb consells