El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

S’obren les inscripcions pel Mercat de Troc 2014 de Canyelles

El proper 1 de juny pel matí, Canyelles es prepara per celebrar una nova edició del Mercat de Troc.
El Troc tindrà lloc al carrer dels cirers (prop de la Deixalleria municipal) el diumenge pel matí i està organitzat per l’Ajuntament, juntament amb l’Associació de Veïns de les Amèriques i l’associació Dracs de Canyelles.

El període d’inscripció és obert i del persones interessades a participar-hi fer ja la seva inscripció telemàtica al web de al web municipal (en aquest enllaç) o bé adreçar-se a l’OAC a l’Ajuntament, fins el divendres 23 de maig.

Llegeix més...

Canyelles concedeix gairebé 300 bonificacions a la taxa de residus del 2013

Un total de 293 famílies es beneficiaran de bonificacions per l’ús de la Deixalleria de la taxa de residus del 2013.
Es tracta d'una xifra gairebé un 36% superior a la de l'any passat, quan es van concedir bonificacions a 216 famílies del municipi.

L’Ajuntament de Canyelles aplica aquesta bonificació per l’ús de la Deixalleria per promoure el comportament col•lectiu encaminat cap a la millora en la gestió de residus.
La bonificació permet una rebaixa de fins al 50% en l'impost de la brossa als canyellencs que hagin fet aportacions de les deixalles permeses en aquesta instal•lació municipal.

Llegeix més...

Hem entrat en el període d’alt risc d’incendi

És molt important que tothom tingui present que:

Entre el 15 de març i el 15 d'octubre, queda totalment prohibit en els terrenys forestals (poblats o no per espècies arbòries) i en la franja de 500 metres que els envolta:

Llegeix més...

Consulta de les dades meteorològiques de Canyelles

Des de l’Ajuntament de Canyelles recordem a la ciutadania que un dels serveis que té a l’abast en matèria mediambiental, entre d’altres, és facilitar els informes meteorològics com a eina per a reclamacions a les asseguradores per a desperfectes diversos.

Si aquest és el vostre cas podeu posar-vos en contacte mitjançant el mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé presencialment a l’ OAC dins l’horari de dilluns a dissabte de 9 a 14 hores.

També consultar directament aquestes dades a l’estació de Canyelles. Podeu escollir les dades d’avui o per data , si s’han de consultar d’una data concreta.