El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Canvi d’horari a la Deixalleria Municipal de Canyelles a partir del 15 de setembre

A partir del pròxim 16 de setembre i fins al 14 de juny la deixalleria municipal situada al carrer dels Cirers, s/n (darrere la benzinera) comença l’horari d’hivern del servei, passant a ser l’horari d’obertura els dilluns, dissabtes i diumenges de 9 a 14h i dimecres de 9 a 14 i de 17 a 20 h.

La Deixalleria de Canyelles, és una instal·lació municipal que funciona des de fa més de 10 anys i en la que es poden dipositar residus com restes vegetals, voluminosos, piles, fluorescents, pneumàtics, frigorífics, ferralla, bateries, productes especials, productes electrònics, olis vegetals i olis minerals. També s’hi pot adreçar per a demanar gratuïtament saques per a la recollida de restes vegetals a domicili. Aquest servei s’hi ha de sol·licitar a l’Ajuntament al telèfon 938973011 o bé presencialment a l’OAC.

Finalment, cal recordar que per l’ús continuat d’aquest servei municipal, l’Ajuntament de Canyelles realitza bonificacions en la taxa de recollida d’escombraries segons l’ús que se’n realitzi: si s’utilitza entre 12 i 24 vegades l’any la bonificació serà d’un 20%, i si són més de 25 vegades, pot beneficiar-se d’un descompte del 50% en la taxa d’escombraries domiciliàries.

Per ser beneficiari d’aquestes bonificacions tan sols cal sol·licitar-ho al/la responsable de la deixalleria, que facilitarà la documentació necessària per poder acollir-se a aquests beneficis.

Visita de l'Alcaldessa al Museu Mollfulleda de Mineralogia a Arenys de Mar

Moldulleda Minerals 01Moldulleda Minerals 02

Horari d’estiu de la Deixalleria

2014 06 13 DeixalleriaHorari

A partir d’aquest diumenge 15 de juny i fins al 15 de setembre, la Deixalleria Municipal ubicada al carrer dels Cirers, s/n (darrere la benzinera), passa a tenir l’horari d’estiu, és a dir:

- Dilluns, dimecres i dissabtes de 9 a 14h i de 17 a 20h
- Divendres de 17 a 20h,
- Diumenge de 9 a 14h.

Llegeix més...

Diada del Medi Ambient a Canyelles

Diada Medi Ambient 01

El passat 4 de juny, a la plaça del Casal, Canyelles va celebrar anticipadament el dia Mundial del Medi Ambient i es van iniciar els actes per la setmana de l'Energia. Es van organitzar diverses activitats en les quals infants i adults van poder conèixer de manera lúdica alguns aspectes sobre el reciclatge, la gestió de residus, l’estalvi energètic i l’ús de l’energia.

Així, es va comptar amb un joc inflable "Saltem amb energia"; el joc de taula i de gran format sobre l’energia "Hola Watty!", una exposició sobre el reciclatge de paper i, finalment, un taller per fer paper reciclat. Al mateix temps, també es va instal·lar una carpa informativa on l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament informava dels serveis que l’àrea ofereix als ciutadans i el seu avantatge.

Llegeix més...