El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Consulta de les dades meteorològiques de Canyelles

Des de l’Ajuntament de Canyelles recordem a la ciutadania que un dels serveis que té a l’abast en matèria mediambiental, entre d’altres, és facilitar els informes meteorològics com a eina per a reclamacions a les asseguradores per a desperfectes diversos.

Si aquest és el vostre cas podeu posar-vos en contacte mitjançant el mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé presencialment a l’ OAC dins l’horari de dilluns a dissabte de 9 a 14 hores.

També consultar directament aquestes dades a l’estació de Canyelles. Podeu escollir les dades d’avui o per data , si s’han de consultar d’una data concreta.

Resta totalment prohibit de realitzar cremes fins a nou avís a Canyelles

Mentre el Pla Alfa estigui activat nivell 2, o superior, per avís de fortes ràfegues de vent del Servei Meteorològic de Catalunya.

En qualsevol moment podeu consultar el Mapa del Pla Alfa vigent en aquest enllaç
Per a més informació podeu sol•licitar-lo a la Subdirecció General dels Agents Rurals al telèfon 93 574 00 36 (Finca Torreferrussa) o al d'atenció ciutadana 012 o bé en el nostre Ajuntament 93 897 30 11.

Canyelles té cura del medi ambient

La Deixalleria Municipal augmenta el nombre d’usuaris i de materials recollits.

L’Ajuntament de Canyelles treballa en la conscienciació i protecció del Medi Ambient entre els veïns i les veïnes del poble. Un exemple és les bones xifres que la Deixalleria Municipal ha tingut en els últims tres anys.

Gràcies a les campanyes promogudes des del consistori, aquest servei ha tingut un bon retorn amb unes xifres d’usuaris i utilització del servei que han anat en augment.
En els exercicis 2011-2013, aquest servei ha incrementat un 31% el nombre d’usuaris, en un 36% les aportacions fetes i han augmentat en un 11% la quantitat en kg de residus gestionat.

Llegeix més...

Canyelles pateix els efectes del vent

Gràcies a l'estació meteorològica podreu trobar les ràfegues del vent.

en aquest enllaç