El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Campanya d’actuacions forestals municipals 2013

actuacions_forestals

Durant la darrera setmana del mes de maig l’Ajuntament, mitjançant una empresa especialitzada, va iniciar els treballs forestals de manteniment de la franja de protecció del nucli de Califòrnia. Un cop construïdes aquestes franges, per tal de mantenir operatives, s’hi hauran de portar a terme treballs de manteniment, com a molt, cada tres o quatre anys. Els treballs tindran una durada estimada de un mes i mig a dos mesos.

Finalitzats els treballs de la franja de Califòrnia, s’iniciaran els treballs de la 1a. fase de neteges subsidiàries de parcel·les particulars no edificades. Durant aquesta fase es preveu netejar una desena de parcel·les de diferents nuclis habitats del municipi.

S’ha aconseguit que l’empresa especialitzada, mitjançant el Servei d’Ocupació de Canyelles, contracti dues persones aturades del municipi que tindran feina, com a mínim per tota la durada dels treballs a realitzar.

Canyelles prepara la campanya contra incendis d’enguany

 

L’Ajuntament de Canyelles està treballant en la campanya contra incendis de la nova temporada d’estiu per reduir al màxim els possibles riscos davant d’un foc inesperat en alguna zona del municipi o de l’àrea d’influència, degut que aquesta és una població amb força massa forestal i, per tant, amb més probabilitat de patir incendis.

Després de l’incendi del juny de l’any passat en que es van cremar 600 hectàrees, entre Canyelles i Castellet i la Gornal, i que va arribar a tocar a la urbanització Les Palmeres, l’equip de govern ha posat fil a l’agulla per mirar de prevenir tot risc. Per això, des del consistori s’ha organitzat un grup de voluntaris anomentat “Grup de Cendres” format per persones que en cas d’una emergència es presenten a l’Ajuntament de manera espontània, i ofereixen el seu temps i servei per treballar en l’emergència del moment.

 

Llegeix més...

Jornada formativa “Grup Voluntaris de Cendres”

L’Ajuntament de Canyelles va formar al setembre de 2012 el Grup de voluntaris de Cendres, format per aquelles persones que en cas d’una emergència es presenten a l’Ajuntament de forma espontània, voluntaris que ofereixen el seu temps i servei per lluitar contra l’emergència del moment. Aquest grup tindrà funcions d’intendència i suport als afectats, principalment.
 
L’Alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, ha volgut dur a terme aquesta jornada de formació, que va tindre lloc el dia 9 de maig, a aquest grup de voluntaris per explicar-los el funcionament des de diferents àmbits d’actuació en cas d’emergència i, més concretament, en cas d’incendi.

Llegeix més...

Jornada de formació per al Grup de voluntaris de cendres

El proper dijous dia 9 de maig a les 20 hores, es portarà a terme una jornada de formació de 2 hores que tindrà lloc  a l’Ajuntament, per a tots els integrants del grup de voluntaris de cendres.

El grup de voluntaris de cendres està format per aquelles persones que en cas d’una emergència es presenten a l’Ajuntament de forma espontània, voluntaris que ofereixen el seu temps i servei per lluitar contra l’emergència del moment. Entre aquestes persones que no estan enquadrades en cap estructura organitzada, ni obeeixen d’entrada a cap protocol d’actuació ni de treball per a la lluita contra l’emergència, l’Ajuntament de Canyelles va formar al setembre de 2012 el Grup de voluntaris de Cendres, el qual tindrà funcions d’intendència i suport als afectats, principalment.

Llegeix més...