El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Comunicat d'activació de la fase d'alerta per vents

Segons les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, es posa en fase d'Alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per vents.

Segons informa el SMC, s’esperen ratxes màximes de vent que superaran el llindar de 25m/s (90 km/h) a partir del migdia de demà dijous 29/01/2015. El vent bufarà de component oest i amb major intensitat a les zones més elevades.

El fenomen afectarà pràcticament tot el territori amb especial intensitat la matinada de dijous a divendres. El fenomen s’iniciarà el matí de dijous a les comarques d’Alt Pirineu i Aran i del litoral i prelitoral central i de Tarragona, s’anirà estenent a tota Catalunya a partir del migdia i durant la tarda, amb especial intensitat al sud de la Catalunya Central, les comarques de Barcelona, inclòs el Barcelonès, i el prelitoral de Tarragona.

El punt àlgid de l’episodi s’iniciarà la matinada de dijous a divendres i es mantindrà durant el matí. En general a totes les comarques del terç sud, litoral i prelitoral, incloses les de Barcelona, el fenomen serà de gran intensitat. Durant el matí de divendres el fenomen anirà perdent intensitat i a partir del migdia es concentrarà al terç sud del territori i Pirineu Occidental.

Llegeix més...

Consells davant onades de fred i nevades

Des de l'Ajuntament de Canyelles us volem recordar els consells que ofereix la Generalitat de Catalunya davant de diferents riscos naturals, com ara:

Onades de fred

Nevades i glaçades

També recordar-vos que podeu trucar al telèfon d'informació de la Generalitat de Catalunya 012, al d'emergències 112, i, a nivell local, al dels Agents Municipals de Canyelles 686473010.

Canvi d’horari a la Deixalleria Municipal de Canyelles a partir del 15 de setembre

A partir del pròxim 16 de setembre i fins al 14 de juny la deixalleria municipal situada al carrer dels Cirers, s/n (darrere la benzinera) comença l’horari d’hivern del servei, passant a ser l’horari d’obertura els dilluns, dissabtes i diumenges de 9 a 14h i dimecres de 9 a 14 i de 17 a 20 h.

La Deixalleria de Canyelles, és una instal·lació municipal que funciona des de fa més de 10 anys i en la que es poden dipositar residus com restes vegetals, voluminosos, piles, fluorescents, pneumàtics, frigorífics, ferralla, bateries, productes especials, productes electrònics, olis vegetals i olis minerals. També s’hi pot adreçar per a demanar gratuïtament saques per a la recollida de restes vegetals a domicili. Aquest servei s’hi ha de sol·licitar a l’Ajuntament al telèfon 938973011 o bé presencialment a l’OAC.

Finalment, cal recordar que per l’ús continuat d’aquest servei municipal, l’Ajuntament de Canyelles realitza bonificacions en la taxa de recollida d’escombraries segons l’ús que se’n realitzi: si s’utilitza entre 12 i 24 vegades l’any la bonificació serà d’un 20%, i si són més de 25 vegades, pot beneficiar-se d’un descompte del 50% en la taxa d’escombraries domiciliàries.

Per ser beneficiari d’aquestes bonificacions tan sols cal sol·licitar-ho al/la responsable de la deixalleria, que facilitarà la documentació necessària per poder acollir-se a aquests beneficis.

Visita de l'Alcaldessa al Museu Mollfulleda de Mineralogia a Arenys de Mar

Moldulleda Minerals 01Moldulleda Minerals 02